ای پی کلیپ

دانلود کلیپ، دانلود کلیپ طنز، سرگرمی

ای پی کلیپ

دانلود کلیپ، دانلود کلیپ طنز، سرگرمی

دانلود پاورپوینت کاربرد تیمارهای حرارتی در کنترل عوارض پس از برداشت

دانلود پاورپوینت کاربرد تیمارهای حرارتی در کنترل عوارض پس از برداشت

مقدمه بسیاری از میوه ها و سبزیجات در طبیعت فساد پذیرند. انبار آنها در یک اتاق معمول منجر به پوسیدگی و نرم شدگی و کاهش طعم و مزه آنها می شود. از تیمار های شیمیایی به دلیل اثرات منفی زیست محیطی کمتر استفاده می شود. متیل برومید معمول ترین ضد عفونی کننده برای کنترل آفات محصولات فاسد شدنی است که تنها برای کالاهای معین در دماهای خاصی استفاده میشود زیرا برخی محصولات حساسیت بالایی به استفاده از آن دارند. اخیرا متیل برومید به طور وسیعی در خیلی از کشورها به عنوان یک تیمار قرنطینه ای استاندارد برای گل ها و گیاهان برگی استفاده می شود.   روشهای تیمار حرارتی اثرات تیمار حرارتی در فیزیولوژی پس از برداشت و واکنش محصولات به این تیمار               تاثیرتیمارحرارتی بر روی توت فرنگی: کاربرد تیمار حرارتی برای کاهش از دست دهی آب در گوجه فرنگی در طول انبار داری اثرات تیمار حرارتی روی کیفیت و خسارت سرما زدگی ساتسوما ماندرین بعد از انبار داری طولانی منابع   فایل حاضر به صورت پاورپوینت  و شامل 48 صفحه و قابل ویرایش ...

پاورپوینت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.